"Роден Пъзел" и Радослав Първанов създадоха "Величието на Шипка"!


"Роден Пъзел" и Радослав Първанов създадоха "Величието на Шипка"!

Втория пъзел от патриотичната линия на "Роден Пъзел" вече е факт. Днес 9 октомври 2017 година е премиерата на втория уникален продукт създаден от млад и амбициозен екип. Името на втората картина е "Величието на Шипка". Първия пъзел на Надя и Данчо е наречен "Символите на Трявна" и показва емблематична гледка на възрожденското градче. Верни на традицията и повлияни от силното въздействие младите българи се спират на идеята да създадат втори пъзел. Този път с гледка Паметника на Свободата на връх Свети Никола.

Кадъра, който ще видите след подреждане на пъзела е дело на Радослав Първанов. Процесът по реализирането на пъзела бе сложен и дълъг, но спиращият дъха резултат си заслужава всяко усилие. Всеки, който го види може да се убеди в това.

Уникалната гледка на най-българския Монумент от птичи поглед показва южната фасада на паметника, пилона с националния трибагреник и самата локация на върха. Нежно на заден план наднича севера и град Габрово.

Премиерата на уникалния патриотичен продукт е днес, а създателите загатваха частично за работата си по него. Надя и Данчо първи подредиха първия пъзел и ни радваха в социалните мрежи с фрагменти от символичното първо подреждане на новия им пъзел.

Работата на Радослав Първанов и младия е екип е повече от успешна, а сега и двете страни очакват реакцията на всички наши сънародници. Създателите на "Роден Пъзел" вече имат поръчки за доставка на новия пъзел, които са дошли още преди показването му и оповестяването на темата и името му.

Повече за инициативата може да научите на нейния сайт - www. Роден - Пъзел .com

#РоденПъзел #Шипка #ПаметникнаСвободата #РадославПърванов #ВеличиетонаШипка

127 views

© 2020 Радослав Първанов

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Flickr Icon