Радослав Първанов гостува за рождения ден на Тера Мол Габрово с Национален проект "Аз съм Бълга


Национален проект „Аз съм Българка!” на Радослав Първанов ще гостува в най-големия търговски център в Габрово. Повода е осмия рожден ден на търговския център, в който организаторите са предвидили много изненади.

Специално създадена изложба с уникален дизайн, проекта и филма ще бъдат представени на 26 ноември /неделя/ от 12.00 часа.

Представянето ще се състои в Café Terra View на Етаж 1, изложбата ще бъде на същия етаж.

Автентична българска обстановка в съвременна търговска сграда. Трудно да си го представите но ще се случи, това обещават Радослав Първанов и екипа на Тера Мол Габрово. На откриването ще се състои и премиерата на клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 28 сюжета, 37 места. Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви пренесат в една наистина възрожденска обстановка. Изненадите не свършват дотук, но най-интересното ще можете да видите и изживеете на живо, като дойдете на откриването. С първия по рода си проект в България Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българи и да се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло. Очакванията на създателя на „Аз съм Българка!” е дойдете и да се убедите в нашите чисти и истински намерения, да видите група млади хора, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения. По един различен начин ще видите една различна България, такава, каквато можете да откриете по всяко време, но и непозната, защото фотографът се е постарал да заключи непознатото и любопитно в своите фотографии.

Ескспозицията ще остане в търговския център до 31 януари 2018 година. Датата е 26 ноември 2017 година – Тера Мол Габрово, Café Terra View – етаж1, а часът 12.00! Очакваме ви!

#ТераМолГаброво #Изложба #АзсъмБългарка #Габрово #РадославПърванов

0 views

© 2020 Радослав Първанов

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Flickr Icon