Приключи финалният тур от кастинга за фолклорни модели в „Аз съм Българка!“ - Продължението


От 28 до 31 май се проведе избор на петте финалистки в кастинга, на които фотографът Радослав Първанов ще предложи участие като фолклорни модели във втората част на авторския си проект.

Резултатите се публикуват с известно закъснение, за което кастинг екипът се извинява. Трябваше да бъдат избрани най-добрите от най-добрите, а се оказа, че това изисква повече време от предвиденото. Освен това финалният тур на кастинга съвпадна и с организацията на първото участие на проекта извън България – представянето в Милано, Италия, както и с текущия снимачен процес на „Аз съм Българка!“ - Продължението.

Петте финалистки, на които спря окончателния си избор авторът и продуцент на проекта Радослав Първанов, са с номера:

АБ-18-16

АБ-18-22

АБ-18-53

АБ-18-61

АБ-18-93

Както предварително бе обявено, две участнички се класират резерви. Те са с номера:

АБ-18-108

АБ-18-203

Одобрените кандидатки за фолклорни модели ще получат съобщение на посочения мобилен телефон, както и на имейл адреса си.

За финалистките предстои официално договаряне на служебните отношения: документно оформяне на споразумението и организацията на снимачния процес, избор на сюжет и др.

Кастинг екипът благодари на всички, които се включиха в подкрепа на идеята! Над двеста млади и красиви родолюбиви българки с амбицията си да участват в начинание, посветено на родовата памет, показаха за пореден път, че каузата за България не е загубена!

#Кастинг #Финал #НационаленпроектАзсъмБългарка #Фолкмодел #Фолклорнимодели #Фотопроект #РадославПърванов

76 views

© 2020 Радослав Първанов

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Flickr Icon