“Аз съм Българка!” – Календарът вече е факт!

Posted on

“АЗ СЪМ БЪЛГАРКА!” – КАЛЕНДАРЪТ

Разберете как да закупите календара за 2019 година

Аз съм Българка
Календарът
Календар
Еднолистов календар

“Заемайки се преди четири години с този проект, заложих в него послания, адресирани към бъдещите му симпатизанти и съмишленици, надявайки се да се влюбят в идеите на „Аз съм Българка!“. С времето мащабите на фотопроекта се разраснаха, с всеки ден се множат и неговите съмишленици.

Снимачният процес е трудоемък, скъп и често неблагодарен, но материалът, който се трупа при снимките, е безценен и може да бъде претворен по различен начин в подкрепа на основния замисъл.” – споделя авторът му Радослав Първанов. Концепцията на този уникален проект е разделена на различни продукти, подчинени на общата идея. Изложбата и филмът са само началото на заложеното в “Аз съм Българка!”.

Сега, в навечерието на 2019 година, ще ви зарадваме със следващата стъпка от реализацията на проекта и с възможността резултатът от нашата безвъзмездна родолюбива дейност 365 дни да ви говори за България. Екипът ни от млади ентусиасти представя на Вашето внимание първия календар на Национален проект “Аз съм Българка!”. Луксозното издание презентира първата част от авторския проект на фотографа Радослав Първанов и показва 24 знакови места в нашата Родина, на които ви водят красивите млади Българки, участнички в патриотичната идея на младия габровец.

Предварително направихме допитване до аудиторията на проекта, в хода на което много хора изразиха съгласие да закупят предложения тематичен календар за 2019 година. Това затвърди още от самото начало доверието към бъдещия ни продукт, който ви предлагаме сега.

Календарът е еднолистов, вертикален, с размери 68 х 48 см и с горна лайстна за удобен монтаж. В него са включени всички родни забележителности, показани в представителната изложба на проекта, заедно с удобен за работа календариум и с добавен кратък довършителен щрих за мисията, поета от младите българи, подкрепящи Национален проект „Аз съм Българка!“. Днес вече можете да си поръчате екземпляр от календара за 2019 година.

Единичната му цена е 4 лева и от 1 декември ще се предлага на щанд единствено в OfficeYES – град Габрово, ул. “Скобелевска” 12 (Дом на книгата). В останалите случаи заявка за желания от вас брой календари можете да направите на лично съобщение в страницата на проекта във Фейсбук.Аз съм Българка – I am Bulgarian Също и на имейл адрес: radoslav@parvanov.org

Нужно е само да посочите в следния ред информацията:- вашите имена и мобилен телефон за връзка- брой календари, които желаете да закупите (при заявка над 10 броя доставката е безплатна)– адрес, на който желаете да получите календарите- по какъв начин да ви бъде доставена заявката: по пощата, чрез куриерска фирма или други Заявените календари ще отпътуват към вас от първата седмица на месец декември, а заплащането ще се осъществява чрез наложен платеж. Възможно е изпращането в чужбина, като заплащането бъде чрез системата PayPal.

Потрудихме се да достигнем до вас с България в сърцето и нека 2019 година бъде здрава, успешна и щастлива, горда и стъпваща на българските ценности, традиции и фолклор! Ние продължаваме да работим със същата жар и всеотдайност за каузата. Очаквайте скоро новини за предстоящите инициативи, свързани както с първата част на проекта, така и с неговото Продължение, заснето през отиващата си година.Няма да спрем да разказваме за България и разказът ни да достига до все повече хора у нас и по света с вашата дейна подкрепа, приятели!Заедно за Родината ни, заедно в Мисия България!

Екипът на “Аз съм Българка!”

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *