ШЕФ АНДРЕ ТОКЕВ И РАДОСЛАВ ПЪРВАНОВ ЗАЕДНО С ТОП СПОРТИСТИ ПРЕДСТАВЯТ КНИГАТА „ШАМПИОНСКИ ОТБОР ЗА ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА“

Posted on

ШЕФ АНДРЕ ТОКЕВ И РАДОСЛАВ ПЪРВАНОВ ЗАЕДНО С ТОП СПОРТИСТИ ПРЕДСТАВЯТ КНИГАТА „ШАМПИОНСКИ ОТБОР ЗА ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА“

Радослав Първанов
Андре Токев
Шеф Токев
ШАМПИОНСКИ ОТБОР ЗА ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА

Принц Кирил Преславски е автор на предговора с много обич към българските младежи.
Снимките са дело на Радослав Първанов, а специална изложба от фотоси ще направи обиколка из страната.

Книгата „Шампионски отбор за здравословна храна“ ще бъде представена на заключителна пресконференция по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“, реализиран от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година. Събитието ще се състои на 11 септември, събота, от 11,00 ч. на Национален стадион „Васил Левски“, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Полезните и здравословни рецепти на спортните шампиони са събрани в книгата, а снимките на ястията са фотографът Радослав Първанов.

Под ръководството на най-обичания професионален готвач на България шеф Андре Токев част от водещите спортисти и млади надежди на България в различни спортове заснеха специални кулинарни видеоепизоди и описаха любимите си рецепти.

Книгата събира здравословните формули за успех на гимнастичките Невяна Владинова и Ренета Камберова, лекоатлетите Тихомир Иванов и Александра Начева, футболистите Иван Турицов и Димитър Евтимов, джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков, боксовите звезди Петър Лесов, Детелин Далаклиев и Станимира Петрова, баскетболистът Йордан Мичнев, тенисиста Александър Лазаров и боркинята Елица Янкова. В кулинарното четиво шампионите показват, че за постигането на необходимите резултати, човешкото тяло се нуждае от силна воля, мотивация и едно от най-важните неща, стоящи в основата на успеха – правилното и балансирано хранене.

„Шампионски отбор за здравословна храна“ съдържа рецепти, които могат да се приготвят бързо, лесно и вкусно. След като шеф Андре Токев и спортистите официално представят книгата, тя ще бъде разпространена безплатно в училища и библиотеки из страната, за да бъде от полза на подрастващите и младежите.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *