“Роден Пъзел” и Радослав Първанов създадоха “Величието на Шипка”!

Posted on

“Роден Пъзел” и Радослав Първанов създадоха “Величието на Шипка”

“Роден Пъзел” и Радослав Първанов създадоха “Величието на Шипка”!Втория пъзел от патриотичната линия на “Роден Пъзел” вече е факт. Днес 9 октомври 2017 година е премиерата на втория уникален продукт създаден от млад и амбициозен екип. Името на втората картина е “Величието на Шипка”. Първия пъзел на Надя и Данчо е наречен “Символите на Трявна” и показва емблематична гледка на възрожденското градче. Верни на традицията и повлияни от силното въздействие младите българи се спират на идеята да създадат втори пъзел.

Този път с гледка Паметника на Свободата на връх Свети Никола. Кадъра, който ще видите след подреждане на пъзела е дело на Радослав Първанов. Процесът по реализирането на пъзела бе сложен и дълъг, но спиращият дъха резултат си заслужава всяко усилие.

Всеки, който го види може да се убеди в това. Уникалната гледка на най-българския Монумент от птичи поглед показва южната фасада на паметника, пилона с националния трибагреник и самата локация на върха. Нежно на заден план наднича севера и град Габрово. Премиерата на уникалния патриотичен продукт е днес, а създателите загатваха частично за работата си по него. Надя и Данчо първи подредиха първия пъзел и ни радваха в социалните мрежи с фрагменти от символичното първо подреждане на новия им пъзел.

Роден пъзел
Величието на Шипка
Пъзел

Работата на Радослав Първанов и младия екип е повече от успешна, а сега и двете страни очакват реакцията на всички наши сънародници. Създателите на “Роден Пъзел” вече имат поръчки за доставка на новия пъзел, които са дошли още преди показването му и оповестяването на темата и името му.

Повече за инициативата може да научите на нейния сайт – www. Роден – Пъзел .com

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *